Ρόδος Τουρισμός

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: «Προσοχή, άλλο επαναπρόσληψη, άλλο παρακρατημένη συνδρομή»

Διανύοντας τον μήνα των επαναπροσλήψεων το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, εφιστά την προσοχή των μελών του σε ότι άφορα την διαφορά μεταξύ επαναπρόσληψης και παρακρατημένης συνδρομής.

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους που έχουν πληρώσει την συνδρομή 2023 μέσω του μισθού τους κατά την σεζόν 2022 ότι η παρακράτηση συνδρομής ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ τους. Αυτό που γίνεται αυτόματα με την παραπάνω διαδικασία είναι η εγγραφή των νέων μελών και η ανανέωση συνδρομής των παλαιών μελών του Σωματείου.

Συνεπώς, οι συνάδελφοι που έχουν πληρωμένη συνδρομή για να πραγματοποιήσουν αίτηση επαναπρόσληψης πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ώστε να υποβάλλουν – υπογράψουν την αίτηση τους.

Στην περίπτωση που συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση επαναπρόσληψης αλλά για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως σε κάποιο από τα γραφεία του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Επαναπροσλήψεις διεξάγονται καθημερινές, Δευτέρα έως Παρασκευή (με εξαίρεση τα Θεοφάνια, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου όπου τα γραφεία θα μείνουν κλειστά) και έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Γραφείο Σωματείου Ρόδο 08:00-16:00

Ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30

  •  Παράρτημα Σωματείου Αφάντου 08:30-14:00

Πλατεία Ελευθερίας Αφάντου, εντός του Δημαρχείου Αφάντου

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220 E-mail: sksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου