Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας μας, είναι έτοιμα να απλώσουν ένα χέρι βοήθειας στους χιλιάδες των δικαιούχων”

Ξεκινά η διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας, για να έχουν έγκαιρα οι δικαιούχοι τα είδη πριν τις γιορτές
Σκοπός της δράσης του  Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι η στήριξη άπορων οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και η μέχρι σήμερα συνεισφορά του κρίνεται πολύ σημαντική, στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που το έχουν καταφύγει σ’ αυτό, για να καλύψουν βασικές ανάγκες τους.
O περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτηση  του επισημαίνει τα εξής :
“Όχι, η δουλειά μας δεν είναι μόνο τεχνικά έργα. Είναι κυρίως, γιατί εκεί οδηγούνται οι περισσότεροι οικονομικοί πόροι, δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική συνοχή.
Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας μας, είναι έτοιμα να απλώσουν ένα χέρι βοήθειας στους χιλιάδες των δικαιούχων.
Και να θυμόμαστε όλοι ότι ο αγώνας δεν είναι να μεγαλώσουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, αλλά να εξαλειφθεί η ανάγκη για αυτά”
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας μας είναι έτοιμα ကာ ΕΣΠΑ2014-2020 ΕΣΠΑ 2014-2020 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου aegeanislands Islands"