Δήμος

Τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Bebeb Djundjunan συνοδευόμενο από τους συνεργάτες του, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του:

Παρουσία του Πρόεδρου του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας & του Ναυτικού Δικαίου, Ιωάννη Σεϊμένη και του Διευθυντή Νίκου Σκούρτου, είχαμε μία ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται κυρίως με πολιτιστικές και ακαδημαϊκές ανταλλαγές και εξετάσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας στο πλαίσιο αμοιβαία επωφελών συνεργειών.
Μαζί με τον Σάββα Παυλίδη μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου κα τον διοικητικό προϊστάμενο Σπύρο Λούπη καθώς επίσης με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ταρασλιά και την Σύμβουλο του Δήμου μας σε θέματα πολιτισμού και διεθνών σχέσεων, Δέσποινα Χατζηδιάκου συζητήσαμε για τις ομοιότητες της Ελλάδας και της περιοχής μας με την Ινδονησία, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν την έννοια της «νησιωτικότητας» και τις προκλήσεις που απορρέουν από τον κατακερματισμό του νησιωτικού χώρου.

Στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου φιλοξενήσαμε τη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Πρέσβη και των συνεργατών του με τη Διοίκηση του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας & του Ναυτικού Δικαίου.