Δήμος

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Ρόδου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Ρόδου

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου, ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Ρόδου και ειδικότερα στο «Πάρκο Θέρμαι» θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου του 2022 έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου του 2023 οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (αριθμός απόφασης 204/2022 του Δ.Σ.) :

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Ρόδου


• Απαγόρευση εισόδου παντός οχήματος στο τμήμα της ανώνυμης οδού έμπροσθεν της Τουριστικής Σχολής και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ των δύο αψίδων (καμάρες). Τα οχήματα που επιθυμούν να κάνουν χρήση του τμήματος αυτού της οδού, δύναται να κινηθούν προς την οδό Δημοκρατίας μέσω της οδού Αλεξάνδρου Διάκου και Εθνάρχου Μακαρίου.


• Προσωρινή χωροθέτηση της πιάτσας ΤΑΞΙ στη θέση ΘΕΡΜΑΙ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΚΟΥ (οκτώ θέσεων) στο τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Διάκου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου προς την οδό Εθνάρχου Μακαρίου , στην δεξιά πλευρά της οδού έμπροσθεν Πάρκου Θέρμαι.
Τα οχήματα που εξέρχονται από τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης θα οδηγούνται αριστερά προς την οδό Αλεξάνδρου Διάκου και εν συνεχεία δεξιά επί της οδού Αλ. Διάκου
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι πεζοί από την περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και οι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Αντιδήμαρχος
Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών
Τηλέμαχος Καμπούρης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Ρόδου STOP ΑΚΟΥ PARKING ΠΑΡΚΟΘΕΡΜΑΙ EPMAI ΠΑΡΚΟ HIIIIII ΘΝ.ΜΑΚΑΡΟΥ"