Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης
Αθλητικά Δωδεκάνησα

Με πολυπληθή αποστολή συμμετείχε στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε3 ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στη Λέρο (Φωτο)

Μεγάλη αποστολή, σημαντική βελτίωση, ωραία πρώτη διοργάνωση .

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συμμετείχε με μια πολυπληθή αποστολή στο πρώτο Εθνικό πρωτάθλημα Τένις Ε3 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο νησί της Λέρου.
Το τουρνουά αυτό ήταν το 4ο της σειράς Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Νοτίου Αιγαίου καθώς προηγήθηκαν αλλά 3 .
Στο Ροα (Ρόδος) , στο Απόλλωνα Κάλυμνου (Καλυμνος) και στον ΟΑ Πεταλούδων και Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης (Ρόδος) .
Η συγκεκριμένη σειρά των επισήμων αυτών τουρνουά είναι βαθμολογούμενη και δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά των νησιών να συμμετέχουν σε αγώνες χωρίς το δυσβάσταχτο κόστος των μεταφορικών και της διαμονής .
Αντίθετα οποιοδήποτε παιδί από την υπόλοιπη Ελλάδα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει και να γνωρίσει την φιλοξενία και τις ομορφιές των νησιών μας .
Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Τένις η πρωτοβουλία αυτή στηρίχθηκε από όλους τους Ομίλους των νησιών μας την  Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και από τους δημοτικούς Οργανισμούς  πολιτισμού και Αθλητισμού όλων των νησιών .
Σημαντικότατη υπήρξε επίσης η παρουσία των τοπικών χορηγών σε κάθε τουρνουά δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη τους στο ταχέα αναπτυσσόμενο άθλημα στην περιοχή μας.
Η αποστολή του Ροα στην Λέρο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς η σημαντική δουλειά των τελευταίων μηνών και οι αλλαγές στο προπονητικό πλάνο από τη  Headcoach του ομίλου Vanja Stuhli άρχισαν να γίνονται ορατές σε όλους .
Οι παράγοντες-γονείς του συλλόγου Βασίλης Αραπης, Ιατρού Ανδρέας, Ευγένιος Σκουρμαλλας , Χαράλαμπος Καβουκλής καθώς και ο προπονητής συνοδός Παναγιώτης Θεοχαράτος επέστρεψαν αρκετά ικανοποιημένοι καθώς εκτός των βελτιωμένων επιδόσεων όλων των παιδιών σημαντικότατη ήταν η άψογη συμπεριφορά και το ήθος των μικρών μας αθλητών .
Πολλά τα ευχαριστώ επίσης για τον γνωστό φωτογράφο κύριο Κασερη που κάλυψε φωτογραφικά την αποστολή αλλά και την Δωδεκάνησο Seaways για την προσφορά της.
Ραντεβού στις 2 με 4 Δεκεμβρίου ξανά στη Λέρο για την ολοκλήρωση του τουρνουά με τις κατηγορίες αγόρια κορίτσια κάτω των 14 ετων .
Τέλος συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς η Λέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού φιλοξένησε επίσημο πρωτάθλημα Τένις.
Ελπίζουμε σύντομα και αλλά πολλά .

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα