Δωδεκάνησα Περιφέρεια

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Λέρου, από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν την Παρασκευή  (2/12) ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ.Μιχάλης Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Πολυτέκνων κ. Ιωάννη Μηνατσή συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Πολυτέκνων κ. Μηνά Νικολάου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως της δωρεάς διάθεσης δενδρυλλίων για ακόμη μία χρονιά προς το Δήμο, προκειμένου να προχωρήσουν σε δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του νησιού καθώς επίσης και τη συνεργασία με το Σύλλογο μελισσοκόμων σχολείων και φορέων.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου δεσμεύτηκε για την παραχώρηση σημαντικού αριθμού δενδρυλλίων και ανακοίνωσε την κατασκευή λαχανόκηπων σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών σταθμών του Δήμου.

Επίσης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Μηνατσή αφού ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν, δήλωσε την απόλυτη στήριξη και συνεργασία προς όφελος των Πολυτέκνων οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο, τους Προέδρους του Περιφερειακού Φυτωρίου και των Πολυτέκνων και τον Πρόεδρο Ενεργειακής ΑΕ για τη στήριξη και τη συνεργασία προς το νησί .