Περιφέρεια Πολιτική Ρόδος

Γ.Χατζημάρκος σε πολιτική ηγεσία ΥΠΕΣ: “Εμείς θα σας παρακολουθούμε πάντα”

 

Ξεκίνησε σήμερα στο νησί της Ρόδου το υβριδικό Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το διήμερο  24 και 25 Νοεμβρίου, με θέμα “Περιφερειακή διακυβέρνηση-Χτίζουμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας” και με στόχο να αναδείξει τον ρόλο και την συμβολή των 13 Περιφερειών στην διαμόρφωση της Ελλάδας του μέλλοντος και στην απάντηση των προκλήσεων και των αλλαγών που υπαγορεύουν οι νέες συνθήκες.

“Εμείς θα σας παρακολουθούμε πάντα και θα μπορούμε να το αποδείξουμε”, είπε χαρακτηριστικά στην εναρκτήρια ομιλία του στο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, που πραγματοποιείται στην Ρόδο, ο οικοδεσπότης περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Χατζημάρκος απευθυνόμενος στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα , κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το καυτό θέμα των παρακολουθήσεων και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση ανέφερε: “Για εμάς το Υπουργείο Εσωτερικών είναι το πρώτο σε αξία. Να μην στεναχωριέστε που δεν είστε σε καμιά λίστα από τους φερόμενους παρακολουθούμενων. Θα σας παρακολουθούμε εμείς και εμείς θα μπορούμε να το αποδείξουμε. Εμείς θα σας παρακολουθούμε πάντα.”