Στη Ρόδο ο νικητής του δεύτερου TESLA
Ρόδος

25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Ρόδο ο νικητής του δεύτερου TESLA

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Σ. στη Ρόδο, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκε, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, η ομάδα του ΤΖΟΚΕΡ.

«Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτό το μεγάλο δώρο. Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη, που στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω», είπε ο νικητής του TESLA, Γρηγόρης Σ.


Γιάννης Πανόπουλος, Online Numerics, Operations & VIP Director του ΟΠΑΠ, Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», Αναστασία Μπίρμπα, VLTs & DBGs Director του ΟΠΑΠ

Η VLTs & DBGs Director του ΟΠΑΠ, Αναστασία Μπίρμπα, τόνισε:  «Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει τα 25 του χρόνια και μοιράζει κάθε εβδομάδα ένα αυτοκίνητο TESLA. Ο κόσμος γιορτάζει μαζί μας τα γενέθλια του παιχνιδιού, συμμετέχοντας καθημερινά όλο και περισσότερο στις κληρώσεις. Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον δεύτερο μεγάλο νικητή».

Ο Online Numerics, Operations & VIP Director του ΟΠΑΠ, Γιάννης Πανόπουλος , δήλωσε: «Εδώ και τρία χρόνια οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παίρνουν μέρος στις κληρώσεις και όλες τις εκπλήξεις του παιχνιδιού από όπου κι αν βρίσκονται μέσα από το tzoker.gr. Έτσι κι ο Γρηγόρης Σ. συμμετείχε στην κλήρωση από το κινητό του και κέρδισε το μεγάλο δώρο του ΤΖΟΚΕΡ για τα 25α γενέθλιά του».


Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», με την oμάδα του ΟΠΑΠ

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η κλήρωση για το τρίτο TESLA

Δύο ακόμη TESLA αναζητούν κάτοχο μέσω των εβδομαδιαίων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται εντελώς δωρεάν είτε με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε με μια επίσκεψη στο tzoker.gr, χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.

Η επόμενη κλήρωση, για το τρίτο TESLA, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και σε αυτήν θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, το βράδυ.