Στραγγάλισε με σκοινί τον εργολάβο ο ξενοδόχος με τη βοήθεια του γιου του
Αστυνομικό

Στραγγάλισε με σκοινί τον εργολάβο ο ξενοδόχος με τη βοήθεια του γιου του

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου από τις εξελίξεις στο θρίλερ εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου, ο οποίος τελικά βρέθηκε δολοφονημένος σε ερημικό δρόμο – Συμμετείχε και ο γιος του ξενοδόχου

Δολοφονημένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου στη Ρόδο ενώ οι λεπτομέρειες σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του αυτουργού για συνέργεια, καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Οι αρχές βρήκαν στοιχεία από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και την σήμανση. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου την 22.28 ώρα της Κυριακής να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δακτυλοσκόπησαν το αυτοκίνητο του 46χρονου, ένα 4×4 μάρκας Honda CRV, χρώματος μπλέ, που βρέθηκε με ανοικτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής.

Όπως ανέφερε η Δημοκρατική, ο 46χρονος είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα σ’ αυτόν από διάφορους επιχειρηματίες και το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι αρχές πως δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο, ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις που είχαν.

Ο ξενοδόχος, που τελικά ομολόγησε τη δολοφονία του εργολάβου, αρχικά είχε καταθέσει ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί.

Στην πορεία τον ερευνών προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα και ο δράστης συνελήφθη.