Ρόδος

ΑΝ.ΔΩ. ΑΕ: Συμπληρώθηκαν 29 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς μέσω των έργων της στα Δωδεκάνησα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5-9-2022 η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., της πολυμετοχικής Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού, που έκλεισε φέτος 29 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τους μετόχους οι: κ. Ευάγγελος Φραγκάκης, Δήμαρχος Χάλκης ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΔΩ, κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Αθανάσιος Στάμος, εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, κ. Κων/νος Χόνδρος εκπρόσωπος του Δήμου Κω, κ. Ευαγγελία Γρύλλη, εκπρόσωπος του Δήμου Πάτμου, κ. Ιωάννης Τσαγγαρινός εκπρόσωπος του Δήμου Τήλου, κ. Φαίδρα Σπανού εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Νικόλαος Ταταράκης εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται 117 έργα προϋπολογισμού 18 εκ. ευρώ σε όλα τα νησιά από το πρόγραμμα LEADER/CLLD

Όλοι οι εκπρόσωποι των μετόχων, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποδειγματική λειτουργία της εταιρείας και για την πλήρη εξέλιξη του προγράμματος LEADER / CLLD μέσω του οποίου υλοποιούνται πάνω 117 επενδύσεις με προϋπολογισμό πάνω από 18 εκ. € σε όλα τα νησιά του νομού. Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος κ. Φραγκάκης, ευχαρίστησε τους μετόχους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη αλλά και το προσωπικό της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά για την υλοποίηση των ενταγμένων έργων.

Εκ μέρους του προσωπικού, ο Διευθυντής της ΑΝΔΩ κ. Κων/νος Ζήφος, αφού ενημέρωσε για την πορεία της εταιρείας, για τα έργα που υλοποιούνται και για τις προοπτικές για το μέλλον, ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την άψογη συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι η επιτυχία της εταιρείας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Ακολούθησε η ανάλυση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών στοιχείων της εταιρείας από την Υπεύθυνη Οικονομικών, κ. Στέλλα Αρνικκιού. Για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία παρουσίασε κέρδη.

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Φραγκάκης