Αστυνομικό

Ρόδος: Οικογένεια έπεσε στη θάλασσα από ταχύπλοο λόγω του έντονου κυματισμού Σοβαρά τραυματισμένοι οι γονείς

Σοβαρό ατύχημα συνέβη στη Ρόδο όταν οι δύο γονείς μιας πενταμελούς οικογένειες τραυματίστηκαν όταν έπεσαν στη θάλασσα από το σκάφος

Την πτώση δύο γονέων στη θάλασσα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους από ταχύπλοο σκάφος, προκάλεσε ο έντονος κυματισμός στη θαλάσσια περιοχή Πεύκοι Λίνδου στη Ρόδο

Το ταχύπλοο άρχισε να πλέει ακυβέρνητο, ενώ οι δύο γονείς τραυματίστηκαν σοβαρά στα κάτω άκρα.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στην ακτή ενώ οι γονείς τους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Το ταχύπλοο σκάφος κατάφερε να ακινητοποιηθεί από παραπλέοντα άλλα ιδιωτικά σκάφη στη θαλάσσια περιοχή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρόδος: Πενταμελής οικογένεια έπεσε στη θάλασσα από ταχύπλοο  Τραυματίστηκαν σοβαρά οι γονείς

Οι δύο γονείς και τα τρία παιδιά τους έπεσαν στη θάλασσα από το ταχύπλοο λόγω του έντονου κυματισμού. Η μητέρα φέρει ελαφρά τραύματα.

Ακυβέρνητο μικρό ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι τουριστών. Το ζευγάρι επέβαινε στο ταχύπλοο μαζί με τα τρία του αγόρια, όμως όλα τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν στη θάλασσα λόγω του έντονου κυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας είναι 50 χρονών Βρετανο-Ιρλανδός, η μητέρα 53 χρονών υπήκοος Γερμανίας και τα αγόρια 18, 15 και 10 χρονών.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Πεύκοι της Λίνδου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό, τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σώα στην ακτή.

Ωστόσο, οι γονείς τους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, με τον πατέρα της οικογένειας να είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ η μητέρα έχει ελαφρά τραύματα.

Το σκάφος φαίνεται να είχε ενοικιαστεί από την οικογένεια των Βρετανών για αναψυχή.