Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του OLYMPUS
Ρόδος

Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του OLYMPUS Ελλείψεις σε διάφορα είδη στην Κάρπαθο

Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολογίων του OLYMPUS.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσιεύει η ellinikiaktoploia.gr το δρομολόγιο δεν θα γίνει γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επιθεωρήσεις και από την εταιρία δίνουν ημέρα εκκίνησης την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Εκτιμούμε ότι το υπουργείο δεν θα αφήσει άλλο περιθώριο με άλλα λόγια δεν θα επιτρέψει το κόψιμο των δρομολογίων.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 15 Ιουλίου, το SPEEDRUNNER JET εκτέλεσε το δρομολόγιο όμως δεν πήρε νταλίκες με τρόφιμα και εμπορεύματα στην Κάρπαθο έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται ελλείψεις σε διάφορα είδη, ακόμη και  εμφιαλωμένα νερά.

Όσο για την Κάσο, εκεί ο Δήμος προχωρά σε Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση με θέμα το ακτοπλοϊκό και το απόγευμα θα μάθουμε για τις δράσεις που θα αποφασίσουν ώστε να πιέσουν για τη λύση του προβλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως είπε σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Νισύριος, στα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ, ότι παραπάνω από 40 νταλίκες περιμένουν για να κατέβουν στο νησί και μπορεί λόγω αεροδρομίου η Κάρπαθος να έχει τουρισμό,  όμως η Κάσος υποφέρει.

Ο κ. Νισύριος ανέφερε επίσης ότι βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ελπίζει ότι το θέμα θα ξεπεραστεί το ταχύτερο δυνατόν.

Θα επανέλθει το ΠΡΕΒΕΛΗΣ στη γραμμή; Όλα δείχνουν ότι πάμε προς τα εκεί!

Ο κόσμος στο νησί ρωτά και προβληματίζεται όσο για εκείνους που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το OLYMPUS η απογοήτευση τους δεν περιγράφεται.

Είναι σίγουρο ότι δεν είναι η λύση που ικανοποιεί όμως αν το OLYMPUS δεν καταφέρει να περάσει τους ελέγχους φαίνεται να είναι η μόνη άμεση λύση.

 

 

Καρπαθιακά Νέα