Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: “Στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΚΕ υπερασπίζεται την τοξική στοχοποίηση, τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση και τον συνδικαλισμό της”
Περιφέρεια

Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: “Στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΚΕ υπερασπίζεται την τοξική στοχοποίηση, τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση και τον συνδικαλισμό της”

“Οι φασίζουσες νοοτροπίες τους δεν κρύβονται, όπως δεν κρύβεται, με κανέναν τρόπο, η βαθιά ενόχλησή τους από τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη”, απαντά η Περιφέρεια σε ανακοίνωση του ΚΚΕ

Ένας ένας οι κομματικοί χώροι, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνουν να υπερασπιστούν τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση και τον συνδικαλισμό της. Στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΚΕ υπερασπίζεται την τοξική στοχοποίηση και δείχνει την αλλεργία του στον διάλογο. Υπερασπίζεται δηλαδή την στοχοποίηση της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη από τυφλά κομματικά όργανα, στα οποία ούτε η Περιφέρεια ούτε ο Περιφερειάρχης, σύμφωνα με τους ίδιους, έχουν δικαίωμα στον αντίλογο.

Οι φασίζουσες νοοτροπίες τους δεν κρύβονται, όπως δεν κρύβεται, με κανέναν τρόπο, η βαθιά ενόχλησή τους από τις πρωτοβουλίες που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος έχει αναλάβει και έχει υλοποιήσει στα θέματα της δημόσιας υγείας.

Το να στοχοποιούν το μόνο φορέα που, χωρίς αρμοδιότητα, έχει στην πράξη ενισχύσει καθοριστικά τις δομές υγείας των νησιών μας (τόσο σε ιατρικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό) δείχνει την τραγική απώλεια του μέτρου που τους διακατέχει, την αλλεργία τους στην παραγωγή έργου αλλά και στον αντίλογο. Δείχνει κυρίως, την βαθιά υποκριτική «αξιοποίηση» κοινωνικών θεμάτων,  που τους διακρίνει.

Υ.Γ.: Η τραγική άγνοια ως προς την πηγή χρηματοδότησης των δράσεων της Περιφέρειας στο τομέα της Υγείας, με τη συνεχή αναφορά όλων σε χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, ενώ όλα αυτά γίνονται μέσα από τους ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεν εκπλήσσει κανέναν. Είτε ξέρουν και εν γνώσει τους κρύβουν την αλήθεια, γιατί δεν τους συμφέρει είτε δεν ξέρουν και αποδεικνύουν ότι μόνο σε δημόσιο διάλογο καφενειακού επιπέδου μπορούν να συμμετέχουν.