Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος : “Κλείνουμε τα μέτωπα της τοπικής μιζέριας  Κλείνουμε το ποιο αρρωστημένο κομμάτι του παρελθόντος” (Ηχητικό)

 

Με αφορμή την έναρξη των έργων της Β΄φάσης του Φράγματος Γαδουρά που θα υδροδοτήσουν τις περιοχές Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αργαγγέλου και Αφάντου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε στον Real Voice 99.5 για το πολιτικό μήνυμα του έργου αυτού, σε συνάρτηση με δύο ακόμα έργα, που σηματοδοτούν το τέλος «του πιο αρρωστημένου κομματιού του χθες», όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε.

“Ποτέ ξανά δεν θα αφήσουμε τον τόπο έρμαιο καταστάσεων μιζέριας, αδιαφορίας, οκνηρίας, που τον κρατάνε πίσω»

“Κλείνουμε με το πιο αρρωστημένο κομμάτι του χθες, του παρελθόντος και το αύριο το κοιτάμε στα μάτια” δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Για να κοιτάξεις το μέλλον, πρέπει να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ήτανε τρία τα αγαπημένα θέματα στη Ρόδο , πολύ μεγάλες πληγές για  δεκαετίες, στο επίκεντρο της τοπικής μιζέριας:

Η β΄ φάση του Γαδουρά , το Εθνικό Θέατρο και η Γέφυρα Κρεμαστής.

Σήμερα κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια και τους λέμε ότι κλείνουμε τελικά με το χθες.

Η ύδρευση από τη Β΄ φάση του φράγματος Γαδουρά ξεκίνησε, το έργο κατασκευάζεται , η Γέφυρα Κρεμαστής παραδίδεται μέχρι τέλος Ιουνίου στην κυκλοφορία και το Εθνικό Θέατρο επίσης δημοπρατείται πολύ σύντομα.

Κλείνουμε με το πιο αρρωστημένο κομμάτι του χθες, του παρελθόντος και το αύριο το κοιτάμε στα μάτια.  Γιατί το σχεδιάζουμε, το συνδιαμορφώνουμε.

Η δική μας δέσμευση είναι ότι ποτέ ξανά δεν θα αφήσουμε τον τόπο να είναι έρμαιο καταστάσεων μιζέριας, αδιαφορίας, οκνηρίας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τον κρατάει πίσω. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Πηγαίνουμε τις καταστάσεις στο μέλλον το οποίο αξίζουμε.

Και πιστεύω ότι το μέλλον το σχεδιάζεις , το συνδιαμορφώνεις και σε καμία περίπτωση δεν κάθεσαι να περιμένεις τι θα σου φέρει η ζωή.  

Η ζωή σου φέρνει μόνο αυτά για τα οποία εσύ δουλεύεις».

Ακούστε τον εδώ: