Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: ” Όνειρο ετών Τα έργα της Β’ Φάσης του Φράγματος Γαδουρά, ξεκίνησαν Μοναδική στιγμή αυτή”

Ξεκίνησαν τα έργα της Β’ Φάσης του Φράγματος Γαδουρά

Οριστική λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης σε Νότια Ρόδο, Λίνδο, Αρχάγγελο και Αφάντου

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ περιφέρειας, δήμου Ρόδου και ΔΕΥΑΡ

Δημοπρατείται αύριο η Β’ φάση του Φράγματος Γαδουρά

«Περιβάλλον είναι τα δεκάδες έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία σε πολύ λίγα χρόνια, τώρα τελευταία, έχουμε βγάλει στα πενήντα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

«Περιβάλλον δεν είναι οι στημένες καταγγελίες, περιβάλλον δεν είναι ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών, από στημένους.

Περιβάλλον είναι όλα τα έργα αποχέτευσης σε νησιά που δεν είχανε ποτέ, περιβάλλον είναι τα δεκάδες έδρα ύδρευσης σε νησιά που επίσης είχαν τεράστιες ανάγκες να αποκτήσουν υποδομές ύδρευσης ».

 

 

Ξεκίνησαν τα έργα της Β’ Φάσης του Φράγματος Γαδουρά, για την ύδρευση των περιοχών Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου επισκέφθηκαν το  σημείο έναρξης των εργασιών

Ο Περιφερειάρχης  με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής :
“Μοναδική στιγμή αυτή. Όνειρο ετών.
Τα έργα της Β’ Φάσης του Φράγματος Γαδουρά, ξεκίνησαν.
Τα έργα της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου ξεκίνησαν από την τοποθεσία της Καλάθου όπου και θα κατασκευασθεί η πρώτη δεξαμενή.
Εκεί βρεθήκαμε χθες με τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον κόπο ετών να μετατρέπεται σε έργο στο έδαφος.
Ένα ακόμα πολύ μεγάλο έργο για το μέλλον της Ρόδου, που μας δίνει κάθε δικαίωμα να δηλώνουμε την χαρά και την περηφάνια μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που δούλεψαν χρόνια για να φτάσουμε σήμερα να το βλέπουμε να υλοποιείται.
Στην πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας, αποδεικνύεται ότι η θέληση και η αφοσίωση είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη ✌️
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ DRESS B ΦΑΣΗ ΤΟΥ фpar ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΑΔΟΥΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Λίνδος Νότια Ρόδος Αρχάγγελος Αφάντου"