Ξεχώρισε και φέτος η BoatsAdvisor Hub & Events στα Tourism Awards 2022 για το Aegean Yachting Festival
Ρόδος

Ξεχώρισε και φέτος η BoatsAdvisor Hub & Events στα Tourism Awards 2022 για το Aegean Yachting Festival

Για δεύτερη χρονιά η ροδιακή εταιρεία BoatsAdvisor Hub & Events επέστρεψε με ένα ακόμη βραβείο στις “αποσκευές” της από τη διοργάνωση-θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Τουρισμού- Tourism Αwards, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε μια διαρκώς ανοδική πορεία, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια βασικό συνεργάτη σε θέματα ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, των Υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, όπως και αρκετών Περιφερειών, Δήμων και Επιμελητηρίων ανά τη χώρα.

Η εταιρεία κέρδισε το Ασημένιο βραβείοSilver Award στην κατηγορία «Φεστιβάλ-Εκθέσεις» για το εξαιρετικά επιτυχημένο project του 2ου Aegean Yachting Festival που διοργανώθηκε το 2021 το οποίο προσέλκυσε περισσότερους από 7.500 επισκέπτες στο νησί της Ρόδου, 25 brokers από Ελλάδα και εξωτερικό, 28 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών.

 

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση μεταξύ των κορυφαίων πρακτικών και των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών ελληνικών εταιρειών και οργανισμών στους τομείς του τουρισμού, της φιλοξενίας και των εμπειριών.

 

«Είναι πολύ τιμητικό για εμάς, ήδη από την έναρξη αυτού του εγχειρήματος να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας για την ανάδειξη του κλάδου, την προβολή της Ρόδου μέσω του θαλάσσιου τουρισμού και την ανάπτυξη του yachting στη χώρα μας που έχει όλα τα εχέγγυα για να καταστεί κορυφαίος προορισμός στον κόσμο. Ευχαριστώ προσωπικά τους συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη και την άοκνη προσπάθεια να πάμε μαζί, τον θαλάσσιο τουρισμό τόσο στην χώρα μας, όσο και στην περιφέρεια μας ειδικότερα, ψηλά, στην περίοπτη θέση που αξίζει να βρίσκεται», δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αναστάσιος Κωνσταντάρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι το 1ο Aegean Yachting Festival, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, με αυστηρά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid-19, είχε περισσότερους από 5.500 επισκέπτες, 18 εκθέτες και περισσότερα από 50 σκάφη και απέσπασε στα περσινά Tourism Awards το Χάλκινο Βραβείο-Bronze Award στην κατηγορία «Θαλάσσιος Τουρισμός».

 

Η εκδήλωση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα και η προσέλευση ξεπέρασε τα 500 άτομα. Η τελετή αποτελεί μια γιορτή του τουρισμού καθώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στο χώρο. Στην ένατη τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου επιβράβευσαν για άλλη μια χρονιά τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους ενώ οι υποψηφιότητες φέτος ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

 

Την τελετή απονομής των βραβείων τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας.