Γ.Χατζημάρκος: "Ντρέπομαι, για την άνεση με την οποία κάποιοι πηγαίνουν με εξοπλισμό σε Εθνική Οδό και κλέβουν το δίκτυο οδοφωτισμού"

Προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό της περιφερειακής οδού λόγω κλοπής καλωδίων χαλκού 

Γ.Χατζημάρκος: “Ντρέπομαι, για την άνεση με την οποία κάποιοι πηγαίνουν με εξοπλισμό σε Εθνική Οδό και κλέβουν το δίκτυο οδοφωτισμού”
Την  αγανάκτηση του εκφράζει για άλλη μια φορά  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο της κλοπής των καλωδιώσεων στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου
Ο  Περιφερειάρχης με ανάρτησή του στα social media επισημαίνει τα εξής
“Άδικα βάζουμε φωτισμό στο οδικό μας δίκτυο ; Είναι παρακμή αυτό που συμβαίνει στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου. Μετά απο χρόνια αγώνα να φωτίσουμε την επι 50 χρόνια σκοτεινή Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου και αφού την φωτίσαμε, τώρα ζούμε το αδιανόητο φαινόμενο να μας κλέβουν συνεχώς τις καλωδιώσεις και να ξαναβυθίζεται στο σκοτάδι ο πρόσφατα φωτισμένος δρόμος.
Μας είχαν κλέψει, μέχρι χθές 6,5 Κm τα οποία έγιναν 7,0 Κm με τα 500 ακόμα μέτρα που εκλάπησαν χθές.
Ντρέπομαι, για την άνεση με την οποία κάποιοι πηγαίνουν με εξοπλισμό σε Εθνική Οδό (!) και κλέβουν το δίκτυο οδοφωτισμού.
Φυσικά, τώρα θα πρέπει να βρούμε προϋπολογισμό για να αποκαταστήσουμε το δίκτυο, αλλά φτάσαμε δυστυχώς στο σημείο να αναρωτιόμαστε και εμείς πόσες φορές θα πρέπει να το κάνουμε αυτό.
Και βεβαίως, γιατί”.

“Άγρια” λεηλασία από τους “κυνηγούς του χαλκού” στο οδικό δίκτυο της Ρόδου Έκλεψαν καλώδια χαλκού 6 χιλιομέτρων

19 Νοεμβρίου 2021

“Άγρια” λεηλασία από τους “κυνηγούς του χαλκού” στο οδικό δίκτυο της Ρόδου Έκλεψαν καλώδια χαλκού 6 χιλιομέτρων