Χ.Ευστρατίου: "Πώς είναι δυνατόν να ξηλώνονται καλώδια πάνω στην Εθνική Οδό, χωρίς κανένας να αντιλαμβάνεται το παραμικρό. Προκλητικά απούσα η Αστυνομία" (HX)
Περιφέρεια

Χ.Ευστρατίου: “Πώς είναι δυνατόν να ξηλώνονται καλώδια πάνω στην Εθνική Οδό, χωρίς κανένας να αντιλαμβάνεται το παραμικρό. Προκλητικά απούσα η Αστυνομία” (HX)

 

Σκληρή γλώσσα για την απουσία της Αστυνομίας χρησιμοποίησε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου, με αφορμή το νέο κρούσμα κλοπής καλωδίων ηλεκτροφωτισμού από την Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου, στο ύψος των Μασσάρων.

Μιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice, ο κ. Ευστρατίου είπε ότι τον περασμένο Νοέμβριο διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί καλώδια μήκους 6,5 χιλιομέτρων, χωρίς μέχρι σήμερα να βρεθούν οι δράστες και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να ξηλώνονται καλώδια πάνω στην Εθνική Οδό, χωρίς κανένας να αντιλαμβάνεται το παραμικρό.

Καθώς διαπιστώθηκε ότι έχουν κλαπεί άλλα 500 μέτρα, ο κ. Ευστρατίου δήλωσε εξοργισμένος με την απουσία και την απραξία της Αστυνομίας και αναρωτήθηκε πού είναι οι 420 αστυνομικοί που υπηρετούν στο νησί της Ρόδου.

Τόνισε ότι με πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν αγοραστεί και διατεθεί στην Αστυνομία 25 περιπολικά, αλλά περιπολικά δεν υπάρχουν στους δρόμους.  «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Πρέπει να φέρω εθελοντές να περιπολούν στην Εθνική Οδό; Δεν πάει άλλο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά και έκανε γνωστό ότι το θέμα θα φτάσει μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο κ. Ευστρατίου έκανε επίσης γνωστό ότι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Καζαμίας που πρόσφατα τοποθετήθηκε στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, αρνείται να έρθει στη Ρόδο και κάνει συνεχώς ενστάσεις για να το αποτρέψει!

 

Ακούστε τον εδώ:

 

Πηγή realvoice995.gr