Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου Μεγάλη Πέμπτη μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς
Εκδηλώσεις

Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου Μεγάλη Πέμπτη μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς

Οι πασχαλινές   λαμπάδες συμβολίζουν το νέο φως του Χριστού, που θα φωτίσει τις ψυχές μας, επιπλέον, η λαμπάδα ήταν και είναι  το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκταση το σκοτάδι με την Ανάστασή του.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για ενδέκατη (11 ) χρονιά θα είναι στην πλατεία Κύπρου στις 12:00 για να μοιράσει  πασχαλινές λαμπάδες, έντυπα και αλκοτέστ μιας χρήσης στους οδηγούς και να ανταλλάξει ευχές και μηνύματα για ασφαλείς διαδρομές μαζί με την Τροχαία Ρόδου.


Σας υπενθυμίζουμε ότι η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ,  θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σας με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των ηλικιών   μεταφέροντας μηνύματα  για  την οδική ασφάλεια.

Δεν ξεχνούμε ότι η μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μπορεί να προκαλέσει πόνο…

Ας ευχηθούμε όλοι μας το φως της Ανάστασης που θα μεταφέρουμε στο σπίτι μας να μας φωτίζει σε κάθε μας μετακίνηση και οι διαδρομές μας να είναι ασφαλείς, φωτίζοντας τη ζωή μας με το φως της χαράς για ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ρόδου και  το χορηγό μας ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ.

Ευχαριστούμε   τα μέλη μας  τους εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βοήθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό στον στολισμό των πασχαλινών λαμπάδων.

Η ΕΥΘΥΤΑ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΡΟΔΟΥ, εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ασφαλείς διαδρομές.