Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής παρέδωσε στο μοναδικό μαθητή της Τελένδου, τα δώρα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού

Ιατρικό υλικό και σχολικό εξοπλισμό στο νησί της Τελένδου έστειλε το γραφείο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη , όπως ανακοίνωσε το Επαρχείο της Καλύμνου.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής επισκέφτηκε το πανέμορφο νησί της Τελένδου για να παραδώσει στο δάσκαλο του σχολείου του νησιού και στο μοναδικό Μαθητή τα δώρα που στάλθηκαν από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για σχολικά είδη για τις ανάγκες του σχολείου με το μοναδικό μαθητή και συγκεκριμένα laptop, ηχεία, πίνακας,μαρκαδόροι και ένα ψυγείο. Επίσης παραδόθηκε και ιατρικό υλικό και συγκεκριμένα ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτή και φορείο , τα οποία είναι απόλυτα αναγκαία για ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί.

Ο Έπαρχος ευχαρίστησε το Πρωθυπουργό ,το Γενικού Γραμματέα του Γραφείο του Γρηγόρη Δημητριάδη,καθώς και το Γενικό Γραμματέα  του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  Αντώνη Οικονόμου  για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του

Τα υλικά παρέλαβε ο Δάσκαλος του σχολείου Τελένδου Παναγιώτης Καλαϊτζίδης που με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Τέλος ο Έπαρχος ευχαρίστησε τον Αναστάση Τρικοίλη ,κάτοικο Τελένδου που συνέβαλε στη μεταφορά των υλικών, το Παύλο Καραφυλλάκη που διέθεσε το σκάφος του για την μετακίνηση και μεταφορά και την υπάλληλο του Επαρχείου Πόπη Αλεξανδράκη.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχείου Καλύμνου στο νησί  έφτασε σημαντική ιατρική βοήθεια καθώς και σχολικός εξοπλισμός για το νησί της Τελένδου μετά από συνδρομή του γραφείου του Πρωθυπουργού.

“Προς μεγάλη μας ικανοποίηση παραλάβαμε σήμερα σημαντικό ιατρικό υλικό  για το νησί της Τελένδου, που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ένας και μοναδικός μαθητής στην Τέλενδο

“Συγκεκριμένα πρόκειται για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και φορείου, τα οποία είναι απόλυτα αναγκαία για ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί. Ταυτόχρονα παραλάβαμε σύγχρονο εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο) για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο μοναδικός μαθητής του νησιού να μην υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες, από τους μαθητές των μεγάλων νησιών” συνεχίζει η ανακοίνωση.

15-4-2022 Ο Έπαρχος παρέδωσε στο μοναδικό μαθητή της Τελένδου δώρα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού

video  Μπέττυ Μαϊλλη    kalymnos-news.gr