ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρόδου: "Πρώτη προτεραιότητα μας ο άνθρωπος "
Ρόδος

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρόδου: “Πρώτη προτεραιότητα μας ο άνθρωπος “

 

Επισκέψεις με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενόψει του Πάσχα σε ιδρύματα κοινωνικής προστασίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, πραγματοποίησε η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Δωδ/σου κα Έφη Χαραλαμποπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Μ.ΤΟ. της Ν.Δ. κ. Αντώνης Αρφαράς συνοδευόμενοι από τον τ. Προέδρο της ΝΟΔΕ κ. Μηνά Νικολάου, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Αρχικά επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας», όπου τους υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της  Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Μαρία Κορακάκη, η οποία τους ενημέρωσε για τις ανάγκες του ιδρύματος. Περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και ευχήθηκαν στους εργαζόμενους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Δωδεκανήσου  στα Κολύμπια. Αντάλλαξαν ευχές με τους περιθαλπόμενους και το  προσωπικό των ιδρυμάτων  προσφέροντας τα παραδοσιακά εδέσματα  σε όλους τους ασθενείς και οικότροφους των ιδρυμάτων, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δωδ/σου κ. Νικολάου Νικολή.

Λόγω κορωνοϊού τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.