Καναδός ποδηλάτης κέρδισε τον «Γύρο Νοτίου Αιγαίου»

Καναδός ποδηλάτης κέρδισε τον «Γύρο Νοτίου Αιγαίου»

Ο Καναδός Ματέο Νταλ-Σιν της Toronto Hustle κέρδισε το Διεθνή ποδηλατικό «Γύρο Νοτίου Αιγαίου», συνολικής απόστασης 340,9χλμ, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος ποδηλάτης, που ήταν δεύτερος στο πρώτο ετάπ το Σάββατο, κέρδισε το χθεσινό (Κυριακή) δεύτερο ετάπ και παράλληλα τον αγώνα, με συνολικό χρόνο 8 ώρες, 29 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα.

Δεύτερος στον «Γύρο» ήταν ο Γερμανός Λούκα Ντρέμπλερ της ομάδας Lotto-Kern Haus (8.29.24), ενώ τρίτος τερμάτισε o Γάλλος Αλέξις Γκουερίν της Team Vorarlberg (8.29.28).

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Καλύτερος Έλληνας «γενικής», ήταν ο Γιώργος Μπούγλας της Εθνικής που τερμάτισε 12ος, με χρόνο (8.31.22).

H εκκίνηση του Β΄ετάπ (168,8 χλμ) δόθηκε από το ποδηλατοδρόμιο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου και διαδρομή: Κρητικά, Ιαλυσός, Κρεμαστή, Παραδείσι, Θολός,-Σορωνή, Διμυλιά, Σάλακος, Καλαβάρδα, Φάνες, Σορωνή-(πέντε φορές) Σάλακος τερματισμός.

Τις απονομές έκαναν, ο πρόεδρος του «Ροδήλιου» κ. Γιάννης Παπασταματάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαλάκου κ. Στέργος Αγγουράς, ο Διευθυντής των αγώνων κ. Γιώργος Λεβεντάκης, η γενική γραμματέας του «Ροδήλιου» κα. Εμμανουελα Αραμπατζή και ο γενικός αρχηγός του «Ροδήλιου» κ. Αντώνης Κουφός.

Ο «Γύρος Νοτίου Αιγαίου» συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα των Διεθνών Αγώνων Ποδηλασίας της Ρόδου, που θα διεξαχθούν στο νησί έως τις 27 Μαρτίου 2022.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της Ρόδου, είναι το εξής:

-20 Μαρτίου 2022, το Διεθνές «Γκραν Πρι της Ρόδου»

-24 έως 27 Μαρτίου 2022, ο Διεθνής «Γύρος της Ρόδου».

📌Διοργανωτές: Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και η εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas».
📌Συνδιοργανωτές Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ
Υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

 

 

Please follow and like us:

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.