Συγχαρητήρια στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης από τη Διεθνή Ομοσπονδία
Αθλητικά

Συγχαρητήρια στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης από τη Διεθνή Ομοσπονδία

Οι εξαιρετικές διοργανώσεις του Ρ.Ο.Α. και στην προκειμένη περίπτωση τα τουρνουά Ι.Τ.F. Senior, τυγχάνουν πλέον της απόλυτης αναγνώρισης και από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (International Tennis Federation). Οι άψογες υπηρεσίες, το υψηλό επίπεδο του τουρνουά  «Rhodes Open», αλλά και η οργάνωση κάθε χρόνο, έκαναν στην ITF να ευχαριστήσει με επιστολή της και να βραβεύσει τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια, το τουρνουά σας συμπεριλαμβάνεται για το 2021 στο πρόγραμμα αναγνώρισης διακεκριμένων διοργανώσεων Senior ITF. Αυτό το νέο βραβείο για το 2021 στοχεύει στην αναγνώριση των τουρνουά που προσφέρουν εξαιρετικά δρώμενα και λαμβάνουν τα πιο θετικά σχόλια, προσφέροντας υπέροχες εμπειρίες στους αθλητές.

H ITF σας ευχαριστεί για την υποστήριξή σας και τις ευκαιρίες που δίνετε σε πολλούς αθλητές, να παίξουν και να απολαύσουν εξαιρετικό ανταγωνισμό, αλλά και να ωφεληθούν από τα πολλά διαφορετικά προνόμια που παρέχει το τουρνουά.
Οι εκδηλώσεις του τουρνουά, η επικοινωνία και η συνολική εμπειρία είναι σημαντικοί παράγοντες για τους παίκτες που συμμετέχουν.

Το συνολικό επίπεδο και η ικανοποίηση των παικτών είναι σταθερά ψηλά και στα 502 senior τουρνουά που γίνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, όμως το τουρνουά σας έχει αναγνωριστεί απ’ όλους τους αθλητές πως παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και άφησε στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εμπειρίες.

Όλα τα τουρνουά του 2019 και του 2020 αξιολογήθηκαν με απαντήσεις από το 10% τουλάχιστον των παικτών που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια μετά τη διοργάνωση και με έρευνα που έγινε μετά την ικανοποιητική ολοκλήρωση της έκθεσης των διαιτητών και τις έγκυρες και ακριβείς αναφορές της ITF.

Μετά την αξιολόγηση, τα τουρνουά που έλαβαν την καλύτερη βαθμολογία ικανοποίησης παικτών έχουν και τη διάκριση.
Είμαστε πολύ ευτυχείς που αναγνωρίζουμε την επιτυχία του τουρνουά σας και ευχαριστούμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ελπίζουμε ότι αυτή η αναγνώριση θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε να προσφέρετε μια φανταστική εμπειρία.

Ως αποδέκτης του βραβείου, ένα ειδικό σήμα αναγνώρισης θα εμφανίζεται στο καλεντάρι των τουρνουά του ιστότοπου της ITF πριν από την επόμενη διοργάνωση».