Λ. Καρανικόλας για το Φράγμα Γαδουρά: «Η Περιφέρεια έφερε εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο και τώρα ξεκινά και την δεύτερή του φάση"
Δήμος

ΔΕΥΑΡ-Καρανικόλας για Φράγμα Γαδουρά: «Η Περιφέρεια έφερε εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο και τώρα ξεκινά και την δεύτερή του φάση”

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του Φράγματος Γαδουρά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το πόσο αυτό  βοήθησε την ΔΕΥΑΡ να ανταπεξέλθει με απόλυτη επάρκεια στις απαιτήσεις υδροδότησης του νησιού, εξέφρασε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ, Λευτέρης Καρανικόλας, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5  και την Ρένα Παυλάκη.

Ο κ. Καρανικόλας, ήταν μεταξύ εκείνων που το 2017  είχε καταψηφίσει την πρώτη  Προγραμματική Σύμβαση Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας , ΔΕΥΑΡ και Δήμου Ρόδου για την υδροδότηση της πόλης της Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά, σε αντίθεση με τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης, όπου ψήφισε υπέρ της νέας Προγραμματικής Σύμβασης.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, το 2017 είχε επιφυλάξεις κατά πόσον η νέα πραγματικότητα του διαμορφωνόταν θα ήταν επωφελής για τη ΔΕΥΑΡ και δεν θα έθετε σε κίνδυνο τους εργαζόμενους τους Δημοτικής Επιχείρησης.

«Δεν γνωρίζαμε. Είχαμε επιφυλάξεις  απέναντι σε πρωτόγνωρα δεδομένα. Ωστόσο, στην πενταετία που πέρασε, το Φράγμα έδωσε λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης του νησιού, βοήθησε τη ΔΕΥΑΡ και τους εργαζόμενους σε αυτήν να ανταπεξέλθουν,  ενώ και η συνεργασία με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το Φράγμα είναι πολύ καλή», δήλωσε ο κ. Καρανικόλας και πρόσθεσε:

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος για το έργο που έχει γίνει  από την Περιφέρεια.  Το Φράγμα Γαδουρά, μετά από τόσες δεκαετίες, το είχαμε ξεγραμμένο.  Όλο το νησί πρέπει να είναι χαρούμενο που η Περιφέρεια έφερε ει ς πέρας αυτό το μεγάλο έργο και τώρα ξεκινά και την δεύτερή του  φάση. Τι άλλο πρέπει να γίνει στο νησί μας για να πούμε κι ένα ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους; » αναρωτήθηκε.

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5

Πηγή Real Voice 99,5