Κ.Ε.Κ Γεννηματάς: Ανοιχτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις
Περιφέρεια

Κ.Ε.Κ Γεννηματάς: Ανοιχτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν τη δεύτερη κατά σειρά ημερίδα των “Ανοικτών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων 2022”, στο πλαίσιο του έργου “Δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα”, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, από 18:00 έως 20:00, με θέμα “Η Ευρώπη σε αναζήτηση στρατηγικής αυτονομίας και οι ενισχυμένες συνεργασίες: Δομή και προοπτική των πρωτοβουλιών της Ε.Ε. στον τομέα της Άμυνας”.
Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι :
 Σωτήρης Ντάλλης: Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων-Διεθνούς Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.
 Ιωάννης Φούκας: Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική.
Η συνεργασία του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι Ανοικτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις 2022, όπου μέσα από μία ευρεία γκάμα θεματικών διαλέξεων, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξωστρέφεια της γνώσης, μιας και η γνώση διαχέεται σε ένα ευρύτερο κοινό, πέραν των φοιτητών του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.
Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.
Προεγγραφές στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς : www.kek-gennimatas.gr
Σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο