Περιβάλλον Περιφέρεια

ΦΟΔΣΑ Ν.Αιγαίου – Just Go Zero App: H πρώτη εφαρμογή παραλαβής συγκεκριμένων τύπων αποβλήτων από το σπίτι, διαθέσιμη από σήμερα στο κινητό σου!

Από σήμερα Πιλοτικά, η εφαρμογή Just Go Zero app σου δίνει τη δυνατότητα αν μένεις στην πόλη της Ρόδου να καλέσεις εντελώς δωρεάν ειδικό συνεργείο πιστοποιημένων μεταφορέων για να παραλάβει συγκεκριμένους τύπους αποβλήτων προς ανακύκλωση
Η εφαρμογή στην παρούσα Πιλοτική φάση αφορά αποκλειστικά νοικοκυριά της Πόλης της Ρόδου με σχεδιασμό στο μέλλον να επεκταθεί και στο υπόλοιπο νησί της Ρόδου καθώς και σε άλλα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αφού κατεβάσω την εφαρμογή μπορώ να κάνω αίτημα παραλαβής αποβλήτων από το χώρο μου. Οι συσκευές παραλαμβάνονται σε ύψος πεζοδρομίου και σε πρώτη φάση περιλαμβάνουν:
ΦΟΔΣΑ Ν.Αιγαίου Just Go Zero App
✅ Μικρές έως Μεσαίες Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, τηλεοράσεις, φουρνάκια, σκούπες κ.ά.)
✅ Υλικά υφασμάτων, δηλαδή ρούχα και παπούτσια,
✅ Μαγειρικό τηγανέλαιο και
✅ Μπαταρίες
✅Σταδιακά θα προστίθενται και άλλες κατηγορίες αποβλήτων και θα εμφανίζονται ως επιλογές μέσα στην εφαρμογή.
Με αυτό τον εύκολο και απλό τρόπο μπορείς να ανακυκλώσεις από το σπίτι, μέσω του smartphone σου.
Μπες εδώ 👉 www.wastefreeaegean.gr για να κατεβάσεις την εφαρμογή Just Go Zero App στο κινητό σου και γίνε μέρος της κοινής προσπάθειας!
Εναλλακτικά μπορείς να την κατεβάσεις για συσκευές iOS απευθείας από εδώ 👉 https://apps.apple.com/gr/app/just-go-zero-app/id6448774726
η για συσκευές Android από εδώ 👉 https://play.google.com/store/apps/details…
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει τη χωριστή συλλογή αποβλήτων διασφαλίζοντας οφέλη τόσο για το περιβάλλον όσο και για την κοινωνία της Ρόδου.