Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Ρόδου σε Υφυπουργό -Περιφερειάρχη -Δήμαρχο και Βουλευτές
Ρόδος

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Ρόδου σε Υφυπουργό -Περιφερειάρχη -Δήμαρχο και Βουλευτές

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Ρόδου σε Υφυπουργό -Περιφερειάρχη -Αντιπεριφερειάρχη -Δήμαρχο και Βουλευτές

 

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Ρόδου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν

Οι ιδιοκτήτες ταξί επισημαίνουν συγκεκριμένα με αφορμή την επίσκεψη στη Ρόδο του υφυπουργού Μεταφορών  Μιχάλη Παπαδόπουλου τα εξής :

«Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο νησί μας, τον υφυπουργό Μεταφορών κο Μιχάλη Παπαδόπουλο, μαζί με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου κα Τσάγκα Ευαγγελία.

Στη συνάντηση του συνδέσμου με τον υφυπουργό, τα στελέχη του υπουργείου, τον Περιφερειάχη κο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο κο Καμπουράκη, τον βουλευτή Δωδεκανήσου κο Κόνσολα και τον αντιπεριφερειάρχη κο Ευστρατίου, συζητήθηκα θέματα που απασχολούν τον κλάδο πανελλαδικά καθώς και λεπτομέρειες για τη λειτουργία των πολυθέσιων ταξί, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία πιλοτικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, συμμετείχε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ιωάννης Παπάς.

Όλες οι συζητήσεις, πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ταξινομηθούν το συντομότερο δυνατόν, τα νέα αυτά οχήματα τα οποία θα συντελέσουν στην αναβάθμιση των μεταφορών στο Νότιο Αιγαίο.

Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω, οι οποίοι για μια ακόμα φορά έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση του κλάδου των ταξί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους βουλευτές του νομού, που κατά διαστήματα μας βοηθούν με τα διάφορα που προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Δεν μπορούμε όμως να μην κάνουμε μνεία αυτή τη φορά στον βουλευτή μας κύριο Ιωάννη Παππά, που στο θέμα ταξινόμησης των πολυθέσεων ταξί, ασχολήθηκε μήνες και βοήθησε τα μέγιστα για να γίνει πράξη».