Στη Ρόδο ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τα θέματα Μεταφορών, Μ.Παπαδόπουλος
Περιφέρεια

Στη Ρόδο ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τα θέματα Μεταφορών, Μ.Παπαδόπουλος

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος συναντήθηκε  με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο  παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παππά  και του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη

 

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου ο κ.Παπαδόπουλος θα έχει συναντήσεις  με τοπικούς φορείς ,με τα σωματεία οδηγών και ιδιοκτητών Ταξί ,  τουριστικών λεωφορείων

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:
Τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε, μαζί με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, σήμερα.
Σε ένα διήμερο δουλειάς, έχουμε να δούμε κόσμο, προβλήματα και προκλήσεις. Κινδύνους και ευκαιρίες.
Και στο Νότιο Αιγαίο, αποδείξαμε πως ξέρουμε πως να μετατρέπουμε τους κινδύνους σε ευκαιρίες ✌️
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:
Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στη Ρόδο τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο και μαζί με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά και τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ξεκινήσαμε τις επαφές με τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών σωματείων οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο στο Δήμο Ρόδου.
Θέτουμε στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Μεταφορών και μαζί δρομολογούμε τις αναγκαίες λύσεις!