Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» έκοψαν πρόστιμο… 1 τρισ. ευρώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου (video)
Περιφέρεια

Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» έκοψαν πρόστιμο… 1 τρισ. ευρώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου (video)

Μετά τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», δράση ανέλαβαν οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», οι οποίοι όχι μόνο έστειλαν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αλλά του ζήτησαν να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1 τρις εκατομμυρίου 799 δισεκατομμυρίων 616 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το Mega όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι «Αυτόχθονες» δίνουν και τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλής σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο το συγκεκριμένο ποσό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

Πάντως το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται καθώς οι αρνητές τρώγονται ακόμα και μεταξύ τους. Όπως ισχυρίζονται, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» δεν είναι πραγματικά αρνητές, αλλά πράκτορες των Εισαγγελέων, με στόχο να διεισδύσουν σε ομάδες αρνητών.

Μάλιστα, η εισαγγελική παρέμβαση και το κλείσιμο διαδικτυακών σελίδων των Αυτοχθόνων Ιθαγενών όπως λένε, είχε σκοπό να φοβίσει τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για να σταματήσουν τον αγώνα τους κατά των μέτρων της πανδημίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου χωρίς να χάνει το χιούμορ του, δηλώνει διατεθειμένος να διοργανώσει συναυλίες για να πληρώσει το πρόστιμο του 1 τρις εκατ. έτσι ώστε η Περιφέρεια να μην έχει οφειλή προς τους αυτόχθονες.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους, επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.