Εργατικό Κέντρο Ρόδου-Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής, για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ
Ρόδος

Εργατικό Κέντρο Ρόδου-Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής, για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ

Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής

Προς όλους τους Αντιπροσώπους των Σωματείων-Μελών

του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου

Συνάδελφοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ημέρες ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρες, το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 18:00μμ και την Κυριακή από τις 9:00πμ έως τις 18:00μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ.Ρ στην οδό Στεφάνου Καζούλη 30.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη Διοίκηση κ.τ.λ, να υποβάλλουν στην Εφορευτική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ στην οδό Στεφάνου Καζούλη 30.

 

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις αρχαιρεσίες της 11ης-12ης Δεκεμβρίου 2021 για να δώσουμε με την καθολική μας συμμετοχή στη νέα Διοίκηση τη δύναμη που χρειάζεται, για να μπορεί να διεκδικεί και να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της περιοχής μας. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε, πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

1) Καντής Γεώργιος

2) Πελεκάνος Εμμανουήλ

3) Σιάντσης Νικόλαος