Ανοίγουν το 2022 δύο νέα ξενοδοχεία οι Κινέζοι σε Ρόδο και Κέρκυρα
Τουρισμός

Ανοίγουν το 2022 δύο νέα ξενοδοχεία οι Κινέζοι σε Ρόδο και Κέρκυρα

Ανοίγουν το 2022 τα δύο νέα ξενοδοχεία γνωστού brand που ανήκει σε μεγάλη κινεζικών συμφερόντων εταιρεία ξενοδοχείων σε δημοφιλή ελληνικά νησιά.

Ανοίγουν το 2022 τα δύο νέα ξενοδοχεία του brand Cook’s Club της κινεζικής Fosun σε Ρόδο και Κέρκυρα.

Το πρώτο opening αφορά το Cook’s Club Ialysos στη Ρόδο ενώ ακολουθεί το έτερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα.

Το brand Cook’s Club αποτελεί ένα νέο brand ξενοδοχείων που απευθύνεται στη νέα γενιά ταξιδιωτών, που ενδιαφέρονται για design, μουσική, κοκτέιλ και πραγματικό φαγητό.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι adults, ηλικίας 16 ετών και άνω.

Έως σήμερα το χαρτοφυλάκιο διαθέτει 8 ξενοδοχεία σε 4 χώρες: 2 στην Τουρκία, 3 στην Ελλάδα (σε Κρήτη, Κω, Ρόδο) , 1 στην Αίγυπτο, 1 στην Ισπανία και 1 στη Βουλγαρία.

Με τα δύο νέα οpenings, το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων με το σήμα Cook’s Club θα φθάσει σε διψήφιο αριθμό, 10 στο σύνολο.

Το Μάιο του 2022 το νέο Cook’s Club Ialysos

Αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείου του brand στο νησί της Ρόδου, μετά το Cook’s Club City Beach Rhodes, που άνοιξε το 2019.

Το νέο Cook’s Club Ialysos θα είναι ένα adults-only ξενοδοχείο 4 αστέρων με δυναμικότητα 83 δωματίων.

Βρίσκεται κοντά στην παραλία της Ιαλυσού, σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Ρόδου και λιγότερο από 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του νησιού.

Θα διαθέτει διπλά δωμάτια, bungalows, σουίτες με ιδιωτική πισίνα και σουίτες με τζακούζι και ιδιωτικό roof garden.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Χρήστος Μιχαλάκης, δηλώνει: “Στην Cook’s Club βρήκαμε ακριβώς τον κατάλληλο συνεργάτη για το είδος του ξενοδοχείου που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Το νέο ξενοδοχείο μας αφορά τη συναναστροφή με άλλους ταξιδιώτες με τα ίδια γούστα, τις κοινές εμπειρίες και το να γιορτάζεις την κάθε στιγμή”.

Από πλευράς του, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Fosun Tourism Group, Alessandro Dassi, δηλώνει: “Σαν ένα νέο από την αρχή ξενοδοχείο, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να φέρουμε τις δικές μας ιδέες και concepts σε κάθε έκφανση του πρότζεκτ, από το σχεδιασμό μέχρι τη λειτουργία του”.

ypodomes.com