Παρασκευή, 20 Μαΐου

Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε  το “Festival of Speed Rhodes”

0

 

“Το “Festival of Speed”, το συνδιοργανώνουμε από το 2017, γιατί ο κόσμος το αγάπησε” επισημαίνει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και τονίζει ότι

“Σε συνεργασία με την Speedsector, συμφωνήσαμε από τον επόμενο χρόνο να δώσουμε νέο περιεχόμενο και με τον Γιώργο Πετρόπουλο που ηγείται της Speedsector ξεκινήσαμε ήδη τις σχετικές συζητήσεις και τον σχεδιασμό.
Η κάθε εκδήλωση, κρίνεται και από το κατά πόσον αγκαλιάζεται από τον κόσμο και το “Festival of Speed” σε αυτό έχει να παρουσιάσει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού για το 2022, στο ανανεωμένο “Festival of Speed” “
Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής, επισημαίνει σε δήλωση του τα εξής :
“Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε  το “Festival of Speed Rhodes”
Η εκδήλωση με τα μοναδικά supercars αγκαλιάστηκε από τους Ροδίτες και τους επισκέπτες του νησιού μας, προσφέροντας τους δυνατά συναισθήματα μέσω των εικόνων, των χρωμάτων και των ήχων των αυτοκινήτων.
Με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τις προηγούμενες χρονιές, λόγω των μέτρων του covid-19, βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, όπως είπε και ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Χατζημάρκος, συμφωνήσαμε τον επόμενο χρόνο να δώσουμε νέο περιεχόμενο στο “Festival of Speed Rhodes”!
Με την Speedsector.com ξεκινήσαμε ήδη τις σχετικές συζητήσεις και τον σχεδιασμό.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το “Festival of Speed Rhodes” του 2022!”

Comments are closed.