ΡΟΑ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ITF Seniors τουρνουά
Αθλητικά

ΡΟΑ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ITF Seniors τουρνουά

Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, θα «χτυπάει η καρδιά» του τένις από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Κι αυτό γιατί θα διεξαχθεί το I.T.F. Senior S200 World Tennis Tour- Rhodes Open Senior, το οποίο διοργανώνει για τέταρτη φορά ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο έχει «αποσπάσει» και βραβείο από την παγκόσμια Ομοσπονδία, αφορά ηλικίες από 30 έως 75 ετών και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Rhodes Open Senior 2021 διεξάγονται αγώνες στα μονά, στα διπλά και στα μικτά. Μετά από τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις (2017, 2018, 2019) και την αναγκαστική περσινή διακοπή λόγω κορωνοϊού, ο Ρ.Ο.Α. είναι πανέτοιμος και φέτος να διοργανώσει μία παγκόσμια διοργάνωση στις άρτιες εγκαταστάσεις του και θα περιμένει αθλητές απ’ όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος στους αγώνες που «κλέβουν» την παράσταση και αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το τουρνουά επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά στις 24 Απριλίου, ωστόσο λόγω Covid-19 έχουν προγραμματιστεί από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο. Έχοντας πλέον την εμπειρία από τη διεξαγωγή των τριών πρώτων διοργανώσεων, ο Ρ.Ο.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Α.) προετοιμάζονται ώστε το ITF Senior 2021 να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία.