Πρόγραμμα Ακολουθιών Δεκαπενταύγουστου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού
Ρόδος

Πρόγραμμα Ακολουθιών Δεκαπενταύγουστου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού

Ιερά Μητρόπολη Ρόδου
Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού
“Με την χάρη της Παναγίας μας, αξιωθήκαμε και φέτος να φθάσουμε και να γιορτάσουμε το Πάσχα του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Υπεραγιας Θεοτόκου.
Στον ιερό Ναό μας, θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών”
Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Δεκαπενταυγούστου
Παρασκευή, 13 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου θα χοροστατήσει του Όρθρου και της Ακολουθίας του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου (19.00) στον Ενοριακό ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.
Την ίδια μέρα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου Κύριλλος θα χοροστατήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο (19:00) στον Ενοριακό ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής.
Το  Σάββατο 14 Αυγούστου , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου
θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας Σάββας θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στην ιερά Μονή Παναγίας Καλόπετρας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου Κύριλλος θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στον Ενοριακό ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.
Την Κυριακή του Δεκαπενταύγουστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προστεί της Τρισαρχιερατικής Συλλειτουργίας μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νουβίας Σάββα και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου Κυρίλλου στον Ενοριακό ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΟAΟΥ IEPOC NAOC KOIMHCEWC ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΙΑΛΥϹΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με αφορμή τονεορτασμό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου σας καλούμε στις παρακάτω Ιερές ακολουθίες: ~Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και ώρα 19.00μ.μ, θα λάβει χώρα ακολουθία του Όρθρου και η ακολουθία του επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.Κ ΚΥΡΙΛΛΟΥ. ~To Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 και ώρα 19.30μ.μ, θα λάβει χώρα Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ. ~Την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 και ώρα 7.00π.μ, θα τελεσθεί Όρθρος και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.Κ ΚΥΡΙΛΛΟΥ. ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ"