TUI Belgium: H Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς των Βέλγων
Τουρισμός

TUI Belgium: H Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς των Βέλγων

Στους top προορισμούς των Βέλγων ταξιδιωτών συγκαταλέγεται η Ρόδος αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την TUI Belgium.

Περισσότεροι από 44 προορισμοί διακοπών είναι διαθέσιμοι στους Βέλγους επισκέπτες της TUI Belgium. Η ζήτηση για διακοπές στις ευρωπαϊκές χώρες παραμένει υψηλή, με την Ισπανία να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτό το καλοκαίρι. Η Μαγιόρκα και η Τενερίφη βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των Βέλγων, ενώ και τα ελληνικά νησιά συγκεντρώνουν ισχυρό ενδιαφέρον.

Η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι πολύ δημοφιλείς στους Βέλγους, με τη Ρόδο να βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη.

Για πρώτη φορά, πάντως, υπάρχει μια νέα είσοδος ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους προορισμούς διακοπών της TUI Belgium: η Βουλγαρία. Η ζήτηση για τη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλή και κατατάσσεται στον τρίτο πιο δημοφιλή προορισμό διακοπών για τους Βέλγους. Η χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη χαρακτηρίζεται από μια πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης, πολλούς πολιτιστικούς χώρους, ποικίλα τοπία και ατελείωτες αμμουδιές.

Εκτός, όμως, από τους μεσογειακούς προορισμούς, η TUI Belgium έχει εντάξει εφέτος στο πτητικό της πρόγραμμα μερικούς προορισμούς μακρινών αποστάσεων, όπως είναι για παράδειγμα, η Δομινικανή Δημοκρατία, με την εταιρία να πετάει στη χώρα δύο φορές την εβδομάδα.

 

tourismtoday.gr