Στον αέρα η καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προώθηση του εμβολιασμού σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες
Χωρίς κατηγορία

Στον αέρα η καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προώθηση του εμβολιασμού σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος: «Στοίχημα υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης ο εμβολιασμός. Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι.»

 

«Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου; Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου». Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που ξεκίνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.
Με ένα τηλεοπτικό βίντεο, ένα ραδιοφωνικό σποτ και οκτώ ( ψηφιακές αφίσες για καταχωρήσεις σε ψηφιακά Μέσα, που θα προβάλλονται για τουλάχιστον δύο μήνες, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζει το κοινωνικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για την υγειονομική θωράκιση των νησιών, σε μια συγκυρία που η εξάπλωση των μεταλλάξεων κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη του εμβολιασμού.
Κεντρικός στόχος της καμπάνιας είναι η μεγιστοποίηση του ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης για την εξασφάλιση ασπίδας προστασίας της δημόσιας υγείας. Παράλληλος στόχος σε ένα δεύτερο επίπεδο αποτελεί και η πορεία του τουρισμού, δεδομένου ότι στα νησιά το 97,1% του τοπικού ΑΕΠ συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών συνδέουν την κινητικότητα των ταξιδιωτών με το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα υποδοχής.
«Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι».