Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας Ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών
Περιφέρεια

Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας Ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών

Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, αλλά και γενικότερα για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στην Κοινότητα των Καλυθιών  συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, το Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη και τους βουλευτές, Μάνο Κόνσολα, Βασίλης Υψηλάντη και Μίκα Ιατρίδη , όπου ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα λειτουργίας του αλλά και την πορεία των εμβολιασμών

Ο Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου κ Γ. Χατζημάρκος ενημέρωσε τον Υπουργό και για την καμπάνια προώθησης του εμβολιασμού κατά της Covid 19 βγάζει στον αέρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Κικίλιας τόνισε την ανάγκη να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος για να αποκτήσουμε το συντομότερο τείχος ανοσίας και για να υπάρξουν ανάλογα οφέλη στην τουριστική κίνηση. Σε ανάλογες δηλώσεις προέβησαν και οι βουλευτές, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τη συμμετοχή του Υπουργού, κ. Κικίλια.