H Park Avenue πάει με Martini dry
Ρόδος

H Park Avenue πάει με Martini dry

Έγιναν δύο οι αναγνώστες μας που μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες! Και οι δύο εστιάζουν στο κότερο, αυτό που προέκυψε στο προσκήνιο σαν παρατήρηση του πρώτου φίλου αναγνώστη μας, μετά από την ρομαντική φωτογράφιση του Χαράλαμπου στην μαρίνα της Ρόδου.

Από αέρος μας απείλησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τώνης Μαρτίνης για μηνύσεις, που όταν τις κάνουν ανώνυμες εταιρείες, όπως είπε, είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Βλέπει παντού καθρέπτες ο Τώνης Μαρτίνης; Εμείς δεν φοβόμαστε. Μας τα έχει ξαναπεί αυτά και του απαντήσαμε ότι δεν τον φοβόμαστε.

Το πολύ-πολύ να μας πάρει και εμάς τηλέφωνο, οι πληροφορίες μας λένε ότι το συνηθίζει τελευταία.

 

Το κουίζ λοιπόν που μας έβαλε ο αναγνώστης μας δεν ήταν δύσκολο να λυθεί.

Τι συνδέει τον ραδιοσταθμό Skyrodos και το κότερο Martini dry, ήταν το ερώτημα.

Η απάντηση ήταν εύκολη. Ο Τώνης Μαρτίνης είναι η απάντηση. Ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτριες του ραδιοσταθμού και του σκάφους.

Για να προλάβουμε τι επόμενες απειλές του, οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται στο διαδίκτυο αλλά πάλι αν επιμένει να συναντηθούμε στην Εισαγγελία, προφανώς θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας.

Λύσαμε και τον γρίφο με το όνομα της διάσημης και ακριβής οδού Park Avenue της Νέας Υόρκης. Είναι το όνομα της μιας εκ των δύο εταιρειών. Κολλάει με την πολυτέλεια του σκάφους άλλωστε.

Μόνο μια Παρκ Αβενιου μπορεί να δεχθεί στις τάξεις της έναν… “λόρδο”.

Η έρευνα σας δεν έχει φτάσει μακριά, ισχυρίζεται ο αναγνώστης μας.

Υπομονή του απαντάμε εμείς…