Λευτέρης Αυγενάκης Ποδηλασία
Αθλητικά

Παρουσία του Λ. Αυγενάκη οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες στη Ρόδο

Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο για πέμπτη συνεχή χρονιά, από 4 έως 11 Απριλίου, οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» (04/04) και «International Tour of Rhodes» (08-09-10-11/04.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποδέχθηκε την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και μάλιστα έστειλε και τον δικό του χαιρετισμό για τους σπουδαίους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που αναμένεται να προσελκύσουν 26 συνολικά ομάδες με 176 αθλητές από 18 χώρες ανά τον κόσμο.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η χώρα μας, φιλοξενεί διεθνή αθλητικά γεγονότα, που συμβάλλουν στην προβολή της χώρας και στην ανάδειξη του αθλητισμού, ειδικότερα μάλιστα όταν αυτά γίνονται σε μία στιγμή, που είναι εκτός της επίσημης τουριστικής περιόδου με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Rhodes International Cycling Events, o Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν άκρως… ποδηλατικό Απρίλιο, με διοργανώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.