Συλλυπητήρια δήλωση Χατζημάρκου για Μαραγκό
Περιφέρεια

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Μαραγκού

Με πόνο ψυχής πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί την απώλεια του στενού συνεργάτη μας και μέλους της παράταξης μας Aντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου, Σωτήρη Μαραγκού.

Αναπάντεχο το άγγελμα του θανάτου ενός ανθρώπου που υπήρξε αγωνιστής της ζωής, υποδειγματικός οικογενειάρχης, σωστός επιχειρηματίας, λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κω, την οποία υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια από σημαντικά πόστα, σταθερός στις ιδεολογικές του πεποιθήσεις, αγνός φίλος και στενός συνεργάτης μου.

Ο Σωτήρης τίμησε το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στις τελευταίες εκλογές και εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος. Στα δύο αυτά χρόνια της θητείας μας, υπηρέτησε με συνέπεια και εργατικότητα το Περιφερειακό Φυτώριο ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις αξίες και τη διάθεση του για δουλειά και προσφορά στην πατρίδα του.

 

Παρά την ψυχική του λεβεντιά και αντοχή δεν άντεξε στην αρρώστια που πρόσφατα άρχισε να τον ταλαιπωρεί!

Σήμερα θρηνούμε τον άδικο και πρόωρο χαμό του.

 

Θα τον θυμόμαστε πάντα με το πλατύ του χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά του.

 

Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Σωτήρη.

 

 

Το Γραφείο Τύπου