Η μετάλλαξη του Μανώλη Γλυνού που αποθεώνει το έργο του Γιώργου Χατζημάρκου
Περιφέρεια

Η μετάλλαξη του Μανώλη Γλυνού που αποθεώνει το έργο του Γιώργου Χατζημάρκου: “Μόνο αν είσαι από άλλο πλανήτη δεν το βλέπεις”! (video)

Θεατές της πλήρους, δημόσιας μετάλλαξης του Μανώλη Γλυνού έγιναν όσοι παρακολούθησαν χθες το απόγευμα τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Μανώλης Γλυνός, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, μέλη της οποίας, άλλοτε με την συμμετοχή και άλλοτε με την ανοχή του ιδίου, έγραψαν ορισμένες από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στην ιστορία του θεσμού, παραπαίοντας μεταξύ κακοήθειας, ύβρεων, χειρονομιών,  σκοπιμοτήτων, προσωπικών ατζεντών, αλλά και παροιμιώδους άγνοιας των ζητημάτων ακόμη και στις πιο κρίσιμες περιόδους, απαλλαγμένος προφανώς από τα βαρίδια που του είχαν κρεμάσει εκείνοι που τον οδήγησαν στην μοιραία για εκείνον κάθοδο στις εκλογές του 2019 αλλά και εκείνοι που χειραγωγώντας τον με τρόπο απροκάλυπτο, περνούσαν τη δική τους γραμμή, παραδέχθηκε δημοσίως ότι η Περιφερειακή Αρχή υπό τον Γιώργο Χατζημάρκο έχει παράγει έργο που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει – παρά μόνο αν έχει έλθει από άλλο πλανήτη – σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο, απλώς και μόνο επειδή πρέπει να κάνει αντιπολίτευση,  ό,τι δηλαδή έκανε τα τελευταία 4 χρόνια επειδή έτσι…έπρεπε.

Γ.Χατζημάρκος: “Από αυτά που ακούω, προφανώς δεν είσαι αρχηγός αυτής της παράταξης που ξέρω”

“Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ισοπεδώνω και μηδενίζω. Κάνατε βήματα πολλά. Δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μόνο αν είσαι από άλλο πλανήτη δεν το βλέπεις. Σίγουρα είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να κάνω το άσπρο μαύρο επειδή πρέπει να κάνω αντιπολίτευση!”ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Χατζημάρκο να απαντά από αυτά που ακούω, προφανώς δεν είσαι αρχηγός αυτής της παράταξης που ξέρω”, αλλά και να δίνει την δική του ερμηνεία: “Χαλαρώνεις τώρα, φτιάχνεις βαλίτσα και τώρα είσαι ευδιάθετος όπως όλοι πριν ταξιδέψουμε”. 

Και είναι προφανές ότι μετά από μια θητεία στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου από την θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και το Βατερλό που υπέστη,  με  καταστροφικό αποτέλεσμα πάνω στο προφίλ που επεδίωκε να χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια από την θητεία του στον Δήμο Ρόδου, το ταξίδι του Μανώλη Γλυνού στον Β΄βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης έλαβε τέλος.

Δείτε το video

Πηγή RealVoice