Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Νικολής
Περιφέρεια

Τρείς ερωτήσεις του Νίκου Νικολή σε Μαρτίνη, Μπαράκα, Πεταλά

Απειλές δέχτηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Νικολής, μετά τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κουλούμπρη!

Με νέα ανάρτησή του σήμερα το πρωί ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής, διατυπώνει τρεις απορίες – ερωτήματα στους Μαρτίνη, Μπαράκα και Πεταλά, καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς τους με τους οποίους προσπαθούν να θολώσουν τα νερά  και να εμφανιστούν ως τιμητές των πάντων!

Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι και ο ίδιος, μετά τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κουλούμπρη δέχθηκε απειλές από τον γνωστό «ραδιοερευνητή». Υπενθυμίζεται ότι οι απειλές είτε μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο, είτε  με τηλεφωνήματα, έχουν γίνει πια καθημερινή ρουτίνα, εναντίον συνεργατών του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, γεγονός πρωτοφανές για τα δημοσιογραφικά και πολιτικά ήθη της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολής έκανε σήμερα την παρακάτω ανάρτηση:

«Καλημέρα, σήμερα ξύπνησα με απορίες:

1η Απορία: Τελικά δεν κατάλαβα τι είπε ο ραδιοερευνητής. Θα δώσουμε στην δημοσιότητα τις εκκρεμότητες που έχουμε στην δικαιοσύνη;
Να συμφωνήσουμε βρε παιδί μου μια ημερομηνία και να το κάνουμε μαζί, οικειοθελώς για να μην έχουμε και θέματα με τα προσωπικά δεδομένα. Έτσι, για να ξέρει ο κόσμος ποιοι είμαστε όσοι μιλάμε δημόσια.

2η Απορία: ο Θανάσης, τον οποίο επαναλαμβάνω ότι σέβομαι για τις επιδόσεις του ως αθλητή, γιατί είπε ότι ποτέ δεν ήταν Δημοτικός υπάλληλος;
Ο Θανάσης Μπαράκας που δούλευε για μερικά χρόνια τηλεφωνητής στον Δήμο Ρόδου είναι συνωνυμία; Αν ναι, θα του ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

3η Απορία: ο Σάββας, τι ακριβώς εννοούσε όταν είπε ότι αυτός δεν πήγε ποτέ; Ο Σάββας Πεταλάς που ήταν έμμισθος συνεργάτης του Χαράλαμπου Κόκκινου και μετά στην διοίκηση των Προνοιακών Ιδρυμάτων, είναι συνωνυμία; Αν ναι, θα του ζητήσω συγγνώμη.
Ρωτάω, για να λύσω απορίες.

ΥΓ: Απειλές, όχι σ’ εμένα. Εγώ δεν φοβάμαι»