Περιφέρεια

“Δεν κρύβεται η εμπάθεια και η δυσανεξία του Μανώλη Σαρικά στο πρόσωπο μου”

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη, για τις συνεχιζόμενες σε βάρος της επιθέσεις του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Μανώλη Γλυνού
“Από το ύφος, τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Μανώλη Σαρικά, εύλογα συμπεραίνει κανείς τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει τις προσωπικές επιθέσεις και τα ψέματα,
όταν μάλιστα τα όσα διατείνεται, είναι δική του ευθύνη ως Γραμματέας της ΑΜΚΕ Γαληνός.
Αναρωτιέμαι, με ποια επιστημονική προσέγγιση αντιλαμβάνεται την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου 104/2020, ορισμού μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΚΕ Γαληνός, απόφαση την οποία υπερψήφισε ο ίδιος και η παράταξη του.
Τόσο ”φαιδρά”και ”εν κρυπτώ” όπως λέει ο ίδιος, έγινε ο ορισμός μου από το Περιφερειακό Συμβούλιο!
Συνεχίζει να εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον μου, αντί να απολογηθεί ο ίδιος για τον ελλιπή τρόπο που, όπως αποκαλύφθηκε, ασκεί τα καθήκοντά του ως Γραμματέας της ΑΜΚΕ.
Με την ομολογημένη άγνοια αποφάσεων και διαδικασιών, αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να κρύψει την εμπάθεια και τη δυσανεξία του στο πρόσωπό μου. Επ’ αυτού, δεν μπορώ να τον βοηθήσω.
Τον καλώ όμως, ακόμα μια φορά, να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς λέει σε βάρος μου και σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής και να ζητήσει συγνώμη από την κοινωνία την οποία σκόπιμα παραπληροφορεί.”
Επισυνάπτεται η ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου