Στις 14 Ιανουαρίου και επίσημα τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S21
Επιστήμη - Τεχνολογία

Στις 14 Ιανουαρίου και επίσημα τα αποκαλυπτήρια της σειράς Samsung Galaxy S21

Η Samsung επιβεβαίωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης Unpacked παρουσίασης στην οποία θα μάθουμε τα πάντα για τη σειρά Galaxy S21.

Αυτή έχει οριστεί για τις 14 Ιανουαρίου, στις 5.00μμ ώρα Ελλάδος, και αναμενόμενα θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να την παρακολουθοήσουν από την ιστοσελίδα της Samsung ή το επίσημο κανάλι της στο YouTube.  Ήδη γνωρίζουμε αρκετά γύρω από τα τρία μοντέλα που πιθανόν θα αποτελούν τη σειρά και συγκεκριμένα τα Galaxy S21, Galaxy S21 Plus και Galaxy S21 Ultra, συμπεριλαμβανομένου και της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Οι πληροφορίες των προηγουμένων εβδομάδων κάνουν λόγο για μια «δυνατή» αναβάθμιση αλλά και μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική της νοτιοκορεατικής εταιρείας ειδικά στο Galaxy S21 Ultra. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, το ανώτερο μοντέλο θα είναι το μόνο με οθόνη που θα διαθέτει κυρτές πλευρές ενώ για πρώτη φορά μοντέλο της σειράς Galaxy S, θα υποστηρίζει το S-Pen stylus που μέχρι σήμερα αποτελεί αποκλειστικότητα της σειράς Galaxy Note.

Σε άλλες πληροφορίες που είδαν το φως, γνωρίζουμε ότι το Galaxy S21 Ultra θα ενσωματώνει συνολικά 6 κάμερες με ένα διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος, με τον κορυφαίο αισθητήρα να έχει ανάλυση 108MP και δυνατότητα μεταξύ άλλων για εγγραφή 8K στα 30fps. Η οθόνη των 6,8 ιντσών θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz ενώ μένει να επιβεβαιωθεί και η πληροφορία περί απουσίας φορτιστή και ακουστικών στη συσκευασία και των τριών μοντέλων.

Η παγκόσμια κυκλοφορία όλων των μοντέλων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από τις προηγούμενες γενιές αφού ενδεικτικό είναι ότι η σειρά Galaxy S20 κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου.