Επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Ρόδου
Ρόδος

Επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Ρόδου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Τον Βουλευτή Δωδεκανήσου υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόριος Ρουμάνης, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα ζητήματα και τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου της Ρόδου ο Ιατρός κ. Γεώργιος Κώστας, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ελένη Φραγκοπούλου και η διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου κ. Αικατερίνη Φουσιάνη.

Ο Βασίλης Υψηλάντης ενημερώθηκε για την λειτουργία της ειδικής νέας κλινικής για την αντιμετώπιση του COVID–19, καθώς επίσης και για τα άλλα ζητήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για το νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να προωθήσει όλα τα σημεία εκείνα τα οποία επισημάνθηκαν από τους υπεύθυνους στο νοσοκομείο της Ρόδου και επισκέφθηκε κλινικές όπου συναντήθηκε με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και τους ευχαρίστησε για την υπερπροσπάθεια που κάνουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε ότι έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη λειτουργία του νοσοκομείου της πρωτεύουσας του νομού μας και δεσμεύθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για τη στήριξη των δομών υγείας της Δωδεκανήσου