Τουρισμός

Φινλανδοί και το Νοέμβριο στην Ρόδο

Μετά από πολλά χρόνια θα υπάρξουν ξανά Φινλανδοί ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο μετά την ανακοίνωση του μεγαλύτερου τουρ οπερεϊτορ της Φινλανδίας AURIKOMATKAT.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την FINNAIR της οποίας αποτελεί θυγατρική εταιρεία, κάποιες από τις πτήσεις της Aurinkomatkat θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Η επέκταση αυτή από τον μοναδικό τουρ οπερεϊτορ που μεταφέρει τουρίστες για 61χρόνια συνεχώς στη Ρόδο επετεύχθη μετά από πολλές προσπάθειες από το γραφείο TOP EURO TRAVEL της οικογένειας του κ. Κωτιάδη που αντιπροσωπεύει τον συγκεκριμένο τουρ οπερεϊτορ στη Ρόδο.

Συμβολή σε αυτό είχε συμβολή  και η τελευταία επίσκεψη τον περσινό Μάιο του Ole Orver , Chief Commercial Officer της Finnair και τουTimo Kousa CEO της Aurinkomatkat καθώς και των στελεχών Mia Kopola  Head Of Product and Contracting και Heli Lehtinen Head of Customer Experience της Aurinkomatkat. Η παρακάτω φωτογραφία απο την τιμητική βράβευση που έλαβε χώρα στο Δήμο Ρόδου για τα 60 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της Aurinkomatkat  στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα του Νοεμβρίου θα εστιασθεί σε ξενοδοχεία που παραμένουν ανοιχτά όλο τον χρόνο.