Δωδεκάνησα

Μ.Καμμά: “Το νέο μας ασθενοφόρο αποκτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ με την Χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου που για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα μας “

Ο Δήμος Τήλου ενισχύεται με ένα νέο ασθενοφόρο.

Ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο θα έχουν στην διάθεση τους κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Τήλου γεγονός που χαιρετίστηκε από την δημοτική Αρχή, καθώς αποτελούσε ένα διαχρονικό της αίτημα.

«Καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στο νησί μας ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, το οποίο έρχεται να αυξήσει τις παροχές υγείας προς τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Τήλου, προσδίδοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινότητά τους» αναφέρει η δήμαρχος Μαρία Καμμά και προσθέτει:

«Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης στο νησί μας. Με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τις βελτιωμένες δυνατότητες που προσφέρει, θα μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε επείγουσα ανάγκη.

Το νέο μας ασθενοφόρο αποκτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ με την Χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα μας και μεριμνεί για τους κατοίκους».

«Να είναι όσο πιο αχρείαστο γίνεται»

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το ασθενοφόρο πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ και κόστισε 72000 ευρώ.

Η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά έκλεισε με μια ευχή αναφορικά με το νέο ασθενοφόρο με το οποίο ενισχύεται ο τομέας υγείας του νησιού: «Ευχόμαστε να είναι όσο πιο αχρείαστο γίνεται για όλους μας!»

Η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά με ανάρτηση της στα social media επισημαίνει τα εξής
Καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στο νησί μας ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, το οποίο έρχεται να αυξήσει τις παροχές υγείας προς τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Τήλου, προσδίδοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινότητά τους. Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης στο νησί μας. Με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τις βελτιωμένες δυνατότητες που προσφέρει, θα μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε επείγουσα ανάγκη.
Το νέο μας ασθενοφόρο αποκτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ με την Χρηατοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα μας και μεριμνεί για τους κατοίκους.
Το ασθενοφόρο πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ και κόστισε 72000 ευρώ.
Ευχόμαστε να είναι όσο πιο αχρείαστο γίνεται για όλους μας!