Αστυνομικό

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Συλλήψεις για παράβαση νομοθεσίας όπλων και ναρκωτικά στη Ρόδο ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο

Την 22-05-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 22, 23 και 28 ετών γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -2- αυτοσχέδια τσιγάρα και -23- ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας των όπλων Ρόδο

Την 22-05-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Ο.Π.Κ.Ε., 47χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε εμπορικό κατάστημα στο οποίο διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια -6- απομιμήσεις περιστρόφου, -32- μαχαίρια, -6- λόγχες, -2- σπαθιά και-14- ξιφίδια. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Πάτμο Την 22-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάτμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου, 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία και υφαρπαγή πλαστής βεβαίωσης.
Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω Την 22-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.