Πολιτική

Κώστας Τσουκαλάς: Στη Ρόδο σήμερα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Ρόδο για να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού και να τονίσει τις παραλείψεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε βασικά ζητήματα.

 

Βασικά Θέματα της Περιοδείας:

Ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας: Ο Κώστας Τσουκαλάς θα επισημάνει την ανάγκη λειτουργίας  δημιουργίας νέων δομών υγείας στο νησί που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του τοπικού πληθυσμού και των τουριστών. Οι κάτοικοι δικαιούνται απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, κάτι που η παρούσα κυβέρνηση φαίνεται να αγνοεί.

Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας: Η τοπική οικονομία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού και τις δυσκολίες στον πρωτογενή τομέα. Οι Ροδίτες αγρότες και επιχειρηματίες παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους, αλλά αντιμετωπίζουν την αδιαφορία της κυβέρνησης που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική στήριξη.

Ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει εμφανή αδιαφορία προς τις εκκλήσεις των τοπικών φορέων και αγνοεί τα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης για πόρους. Η προσέγγιση αυτή υποβαθμίζει την τοπική κοινωνία, η οποία επιζητά λύσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Κώστας Τσουκαλάς καλεί την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει ενεργά στην περιοδεία, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στη Ρόδο και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση για άμεση δράση.