Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος: Δημοπρατούμε άμεσα την πλήρη ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Ρόδος-Αεροδρόμιο

Την πλήρη ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Ρόδος-Αεροδρόμιο, με προϋπολογισμό 8,6 εκ. ευρώ, δημοπρατεί άμεσα η Περιφέρεια, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

O κ. Χατζημάρκος  σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Καλημέρα, καλή Μεγάλη Εβδομάδα !
Τον κεντρικό δρόμο από Ρόδο έως Αεροδρόμιο, δημοπρατούμε άμεσα, με στόχο την πλήρη ανακατασκευή του.
Είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία και βασανισμένος από τις παρεμβάσεις όποιου έχει κάποιο δίκτυο, που τον βολεύει για δικούς του λόγους, να το περάσει μέσα από τον δρόμο. Και στην πορεία του αυτός ο δρόμος, έχει υποστεί μεγάλη κακοποίηση από τα πάσης φύσεως δίκτυα που έχουν περάσει από αυτόν. Όπως, δυστυχώς, γίνεται στην χώρα μας, μετά την κακοποίηση φταίμε εμείς που πρέπει να τον συντηρήσουμε και όχι όσοι τον διέλυσαν. Αυτή είναι μια ακόμα παθογένεια της παλιάς Ελλάδας που πρέπει να παλέψουμε για να αλλάξει. Και παλεύουμε ήδη για αυτό.
Εν τω μεταξύ, προχωράμε.
Κτίζουμε τις μελέτες μας και δημοπρατούμε την ριζική ανακατασκευή του. Νέος ασφαλτοτάπητας, καθήλωση των φρεατίων της ΔΕΥΑΡ, νέα πεζοδρόμια, αφαίρεση φαναριών και νέος κυκλικός κόμβος στην διασταύρωση με την Τσαΐρι-Αεροδρομίου και έργα αποστράγγισης κατά μήκος της οδού, είναι το περιεχόμενο του έργου.
Με προϋπολογισμό 8,6 εκ. ευρώ το έργο δημοπρατείται άμεσα ✌️